Exposició de fotografies de Jorge Fabian Castillo

El Casal de Barri de la Prosperitat acull una mostra d´aquest reconegut fotògraf d´interiorsme i arquitectura

El Casal de Barri de la Prosperitat obre el seu espai a l´obra del fotògraf mexicà Jorge Fabián Castillo, que té una àmplia carrera especialitzada en retratar arquitectura i interiorisme, jugant amb la perspectiva i la llum. Jorge fabián Castillo (1975, México D.F.) és llicenciat en disseny gràfic i, a més de la fotografia, també es dedica a la pintura. Establert a Barcelona des del 2002, J. Fabian Castillo va complementar els seus coneixements fotogràfics a l’escola d’art Serra i Abella, on s’especialitza en el camp de la fotografia d’arquitectura i interiorisme. En l’actualitat col·labora a les revistes ´Casa y Jardín´, ´Barcelona Divin´ i ´Barcelona Metropolitana´, entre d’altres. Amb més de 36 exposicions col·lectives i 9 individuals, la seva obra ha estat exposada a diversos espais de Mèxic, Bolivia, Barcelona, Tenerife i Hong Kong.

Exposició de fotografies de Jorge Fabian Castillo
Del 14 de febrer al 7 de març
Lloc: Casal de Barri Prosperitat
Plaça Angel Pestaña, s/n
Tel. 93 353 86 44

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies