´Cacau de Contes´ ple d´improvisacions a l´Ateneu

La companyia La Parranda presenta un espectacle marcat per l´atzar d´un dau màgic

La Mònica i en Joan descobreixen una entrada secreta que condueix cap una habitació misteriosa on hi ha tot de llibres. Amb l’ajuda del seu professor, el Sr. Grau, esbrinen que aquell lloc era l’antiga biblioteca de l’escola. Els nostres protagonistes es topen amb un dau gegant de 12 cares, tantes com contes hi ha, i un pergamí amb una llegenda. El text diu que si expliquen els contes de forma correcta, seran proclamats Rondallaires Professionals, sempre i quan superin l’última prova: inventar-se un conte amb 4 paraules que dirà el públic. Per tant, aquest espectacle de contes cada cop varia de format gràcies a un dau de 12 cares. Segons la cara que surti, es farà un conte o un altre, expressats si cal en la llengua dels signes. Cada conte conté un missatge amb un valor diferent, pedagògic i humà.

Espectacle infantil ´Cacau de Contes´
Hora: 12 h
Gratuït
Lloc: Ateneu Popular de Nou Barris
Portlligat, 11-15
Tel. 93 353 95 16

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies