A l´escola pública de Nou Barris, llegim amb la gent gran

Avis i àvies entren avui a les aules per fomentar la lectura entre els alumnes

Les escoles públiques de Nou Barris obren avui les seves portes als avis i àvies, que endinsaran als joves al món de la lectura. Es tracta de la jornada ´A l’escola pública de Nou Barris, llegim amb la gent gran´, una iniciativa que pretén situar la lectura en qualsevol idioma (català, castellà, àrab …) en el centre de la comunitat educativa, potenciar l’actitud positiva dels infants i joves cap a la gent gran i potenciar, on es pugui, el treball conjunt en les franges d’edat frontera: 3-5 anys i 10-14 anys.

Durant la jornada, diverses persones grans visitaran els centres educatius del districte (escoles bressol, centres d’ensenyament primari i secundari) i realitzaran activitats al voltant del món de la lectura de manera conjunta amb els nens i nenes. D´aquesta manera es continua l´experiència que es va engegar amb el projecte ´A Nou Barris aprenem de la gent gran´, quan avis i àvies van anar als centres educatius a explicar els seus jocs d´infància, les seves experiències com a emigrants, o com ha canviat el seu barri arrel les lluites veïnals. La jornada va tenir un gran èxit de participació i d´acollida entre els alumnes.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies