El Camp de Futbol Municipal de Porta estrena gespa artificial

Amb la inauguració es retrà homenatge a les dones grans del barri

Avui, a partir de les 10.15h, tindrà lloc la inauguració de les millores realitzades al Camp de Futbol Municipal de Porta, un equipament esportiu emblemàtic al districte de Nou Barris que ara estrena gespa artificial i que es troba situat entre el carrer d´Andreu Nin, l’avinguda de Rio de Janeiro i l’avinguda Meridiana.

Les millores han consistit en la col.locació de gespa artificial i en l’arranjament d’una part dels vestuaris, obres que han estat subvencionades pel Districte de Nou Barris. Aquesta important remodelació del camp permet un joc més agradable i segur per als esportistes i un important estalvi d’aigua en comparació amb els camps de gespa natural.

El Club de Futbol Alzamora va ser fundat el 19 de març de 1948 per un grup d’amics del barri, que llavors pertanyia a Sant Andreu del Palomar. Les primeres reunions del club es feien a la barberia del senyor Ginés, on també guardaven la roba, les botes i les pilotes. Amb el temps es van traslladar a un bar del carrer de la Selva i, posteriorment, van aconseguir un acord amb l’equip propietari del camp de futbol del Doctor Andreu, actualment camp de la Damm i van poder utilitzar aquest camp amb dos equips federats amb els quals van aconseguir títols de lliga i copes, entre els quals destaca el campionat de Catalunya que els va permetre participar al campionat d’Espanya.

Per avui, el Club de Futbol Alzamora ha preparat diverses activitats com la presentació dels equips del club, un homenatge a les dones grans del barri i un partit de futbol entre el CF Alzamora i el CF Calella. La programació de les activitats és la següent:

10.30 h: Presentació dels equips del club
11 h: Homenatge a les dones grans del barri, i en especial a la senyora Pepita Ferrer, Medalla d’Honor de Barcelona pel seu compromís amb el moviment veïnal i la seva decisiva contribució a la millora de la qualitat de vida al barri de Porta
11.30 h. Descobriment d’una placa commemorativa situada a l’entrada del camp
11.35 h: Petit refrigeri
12 h: partit de futbol entre els equips CF Alzamora i CF Calella

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies