4 anys de conveni per a 9 Barris Acull

L´Ajuntament augmenta la subvenció per recolçar el treball d´aquesta xarxa d´acollida d´immigrants

L’Ajuntament de Barcelona i la xarxa d’entitats 9 Barris Acull han signat un conveni per a promoure el treball d’acollida de persones immigrades que realitza la xarxa. Aquest conveni és per un import de 72.000 € pel 2008 i suposa un augment de gairebé un 30% de la subvenció que rebia fins ara Nou Barris Acull. ´El conveni servirà per donar-nos una miqueta de tranquilitat en el sentit que se signa per 4 anys. – explica la Lourdes Ponce, de la xarxa 9 Barris Acull – Ja portem 7 anys treballant i sempre era tots els anys pensant que passarà l’any vinent, i l´altre. Amb el conveni guanyem en el tema de tranquilitat, per poder programar millor les activitats que fem´.
La xarxa aplega prop de 60 entitats i institucions del districte i va atendre durant l´any passat 11.382 persones. ´L´increment de la subvenció ens permetrà poder obrir el local tots els dies i contractar una altra persona. Fins ara, només hi ha un treballador en nòmina, la resta són voluntaris´, afegeix Lourdes Ponce. Aquest conveni, juntament amb el signat fa un dies per la xarxa d’entitats del Poblenou Apropem-nos, formen part del pla d’Acollida de l’Ajuntament de Barcelona.
9 Barris Acull treballa des de fa 7 anys per millorar la convivència i la integració al districte a partir d’activitats lúdiques, campanyes informatives, cursos formatius i assessorament a immigrants. El darrer exemple és el Festival de Sopes del Món Mundial, celebrat fa deu dies a la Via Júlia amb gran èxit participatiu.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies