Les ´Dones en forma´ de Torre Llobeta compleixen 15 anys

El grup celebra l´aniversari amb un espectacle còmic aquest vespre al centre cívic

L´any 1992, set dones amb inquietuds del barri de Torre Llobeta van crear el grup ´Dones en forma´ amb l´objectiu de promoure la figura de la dona mitjançant la seva participació en la vida social i cultural del seu entorn, i, sobretot, divertir-se. Poc poc aquest petit grup inicial va anar creixent i, amb seu a la masia del centre cívic Torre Llobeta, avui dia demostren estar en plena forma amb tot un seguit d´activitats culturals, excursions i actes diversos. El grup edita mensualment la revista ´La Veu de Torre Llobeta´, organitza tertúlies sobre temes d´actualitat, videofòrums, exposicions, sortides al cinema, al teatre, de colònies i excursions. A més, col·laboren en la dinamització del centre cívic Torre Llobeta participant en les activitats de Sant Jordi, Carnestoltes, Fira de Sant Ponç, Nadal, Festa de la Solidaritat… I estan presents al Consell de Dones del Districte de Nou Barris i en el Consell de la Dona de Barcelona. L´any 2003 van rebre el reconeixement dels Premis Nou Barris.

Avui volen celebrar tots aquests anys de vitalitat i entusiasme amb un espectacle còmic i musical, ´Feliç aniversari!´ creat i representat pel grup de teatre de les ´Dones en forma´. El teló pujarà a les 19h al centre cívic Torre Llobeta i esteu tots convidats! A més, del 17 d´abril fins al 24 de maig podreu visitar al mateix centre cívic una exposició fotogràfica que repassa la història del grup.

Feliç aniversari!
A càrrec de Dones en Forma Teatre
Hora: 19 h
Lloc: Centre Cívic Torre Llobeta
Santa Fe, 2 bis
Tel. 93 358 56 14

Exposició 15è aniversari del Grup de Dones en Forma
´Una mirada al passat per somiar el futur´
Del 17 d’abril al 24 de maig
Inauguració: dijous 17 d’abril,a les 19 h
+ Presentació revista La Veu núm. 44
Horari de visites: de dilluns a divendres, de 16 a 21 h

A l´esquerra, una imatge d´una calçotada de les ´Dones en forma´

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies