Cinema jove a la Zona Nord

Els veïns podran reflexionar sobre les tensions i les actituds racistes amb un film de Spike Lee

En un dels barris més humils de Brooklyn, Bedford Stuyvesant, conviuen diverses famílies de raça negra, alguns hispans, una parella de comerciants vietnamites i una família de italoamericans que tenen una pizzeria. En Mookie, un noi que treballa de repartidor de pizzes, és un testimoni privilegiat dels personatges i dels fets quotidians que tenen lloc al barri, així com de les tensions i les actituds racistes d´alguns dels seus habitants. Aquest és l´argument del film de Spike Lee, ´Haz lo que debas´, que avui podeu veure al centre cívic Zona Nord dins el cicle de cinema jove.

Cinema jove
´Haz lo que debas´, de Spike Lee
18h
Centre Cívic Zona Nord
Av. Rasos de Peguera, 25
Tel. 93 276 99 50

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies