Continuen les celebracions del dia de la rosa

Torre Llobeta ens ofereix un recital de pomes a la seva Festa de Sant Jordi

Encara avui podem trobar restes del dia d´ahir: llibres nous que s´obren al metro o a l´autobus, roses que no es van entregar a temps. Els veïns de Nou Barris van sortir ahir a passejar pels carrers del districte per fer-se amb la rosa o el llibre.
Per trobar el millor present no cal anar al centre de la ciutat, i això ho saben molts dels veïns del districte que van optar per la tradicional Fira del llibre a la Via Júlia. La fira s´ha convertit en una de les més visitades, i cada any ens ofereix la possibilitat de comprar llibres i flors, tant les clàssiques com les més originals. Les biblioteques, les llibreries, les entitats i els casals del districte van omplir d’aromes, colors i cultura la rambla. Però el perfum de Sant Jordi encara no ha marxat del districte, avui el centre cívic Torre Llobeta ens ofereix un recital dels poetes del barri. Una ´Festa de Sant Jordi´ per als amants de la poesia que començarà a les 18h.

´Festa de Sant Jordi´
Recital dels poetes de Torre Llobeta
18 h
Centre Cívic Torre Llobeta
Santa Fe, 2 bis
Tel. 93 358 56 14

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies