Circ de l´Euro-regió a l´Ateneu Popular de Nou Barris

L´espectacle ´Paramo Cero´ ens planteja un triangle en constant moviment on conflueixen tres punts de vista diferents

L´Ateneu Popular de Nou Barris ens porta aquesta nit un projecte subvencionat per l´Euro-regió 2007 per l´intercanvi de residències per a la creació. En aquest cas, ha estat una col·laboració entre ´La Grainnerie´, a Toulouse (França) i l´Ateneu Popular 9 Barris. Amb ´Paramo cero´ ens presenten un espectacle on l´erm és l´escenari d´una particular història, un lloc fora de l´espai, un espai fora de temps. A aquest erm apareixen tres punts, tres arestes, que entre si formen els costats d´un triangle, figura que es veurà, al llarg de la història, en constant moviment i canvi, però sempre roman, essent el nucli on conflueixen aquests tres punts de vista: un ésser neutre, que sembla mancar d´emoció alguna, racional, calculador fins al mínim detall. Un ésser oposat, un boig amant del seu deliri, pasional i enèrgic a l´extrem, que s´expressa a través de cos i de sons amb objectes i instruments excèntrics. Una nina, oxidada pel temps, oblidada de si mateixa en un bagul, desperta a l´erm, es reflecteix en els altres éssers, juga amb ells. Dintre d´aquest peculiar triangle, formiguer d´emocions i sentiments, es donarà la relació i l´intercanvi, es veuran a si mateixos en situacions que mai haguessin imaginat.
A través del joc amb el cos i els objectes, la música, la dansa i l´expressió de tot sentiment oposat, aquests tres éssers ens duen de viatge al costat profund i misteriós, a les cavernes del tacte i la intuïció, per a tornar a la llum de l´habitual amb una experiència inexplicable.

Les unions d´aquest triangle les formen:
Ingrid Marín. Actriu, cantant.
Mauro Paganini. Músic, Clown.
Claudio Inferno. Músic, acróbata, boig.
Patrici Carroggio. Tècnic i col·laborador.

Circ-Euroregió presenta ´Paramo Cero´
Hora: 22.30 h
Entrada: 6 €
Lloc: Ateneu Popular de Nou Barris
c/Portlligat, 11-15
Tel. 93 353 95 16

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies