Precaució a les carreteres

Aquesta nit acaba el dispositiu de l´operació tornada del pont del Primer de Maig

Fins a les 24 hores d´avui diumenge la Direcció General de Tràfic mantindrà el seu dispositiu per a la regulació o l´ordenació de la circulació. Serà el moment en que la DGT donarà per finalitzada l´operació tornada del pont del Primer de Maig.
En aquests cinc dies es preveu que uns 6.650.000 desplaçaments de llarg recorregut en automòbil, amb viatges principalment des dels grans nuclis urbans, afectant el trànsit de vehicles sobretot des de l´interior a las zones costaneres del Mediterrani i del sur de la Península.
Al mateix pont del 2007, es van produir 33 accidents on van perdre la vida 42 persones i altres 43 van patir ferides greus.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies