60 anys de futbol al barri de Porta

L´escola de l´Alzamora Club de Futbol forma als mes petits en el camp

L’Alzamora compleix 60 anys de fubtol al barri de Porta. És un club modest que enguany ha estrenat camp de gespa artificial i ha augmentat la seva escola de futbol base de 3 a 5 equips. Als petits se’ls hi ensenya a jugar, però també a formar-se com a persones. ´Als nois que juguen a la nostra escola se´ls hi enesnya el domini de la pilota i el posicionament en el terreny de joc – explica en Jaume Garcés, coordinador de l´escola Alzamora Club de Futbol – La nostra filosofia? Doncs és educar als nens, ser un eslabó més dins tot el que reben a partir de l’educació del futbol. Volen que a banda de jugar bé al camp, siguin més persones´.
A banda de l’escola, l’Alzamora compta amb 13 equips federats, un equip femení de futbol i, a més, un primer equip milita a primera divisió regional.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies