Picaplat, un tast poètic per als més petits

La Biblioteca de Canyelles ofereix una activitat de Petit Format que combina cançons, cantarelles, dites i poemes

Hi ha contes que es dibuixen mentre s’expliquen, històries per escoltar i descobrir instruments, titelles que llegeixen poesies, i moltes més sorpreses que es fan realitat a la biblioteca i que trobareu en els llibres. Aquesta tarda la Biblioteca de Canyelles ens ofereix una activitat de ´Petit Pormat´ basada amb el llibre ´Òperes´ explicades per a nens de Jordi Sierra i Fabra. ´Picaplat´ és un tast poètic per als més petits on els versos aniran sortint amb l’ajut d’una taula, plats i coberts. Cançonetes, cantarelles i dites de la literatura tradicional i també de poetes clàssics i contemporanis: J. Salvat-Papasseit, M. Desclot, F. García Lorca, J. Brossa …

Petit Format. ´Picaplat´.
A partir de 3 anys.
18 h
Biblioteca Canyelles
Rda. Guineueta Vella, 34

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies