Els cantaors Duquende i Guadiana inauguren avui el Festival de Flamenco a Nou Barris

´El Niño Josele´ i el ´Piraña´ són els encarregats de posar la música

El festival Flamenco a Nou Barris arrenca aquesta nit, a les 21.30h, al Pati de la Seu del Districte amb l´actuació de Duquende i Guadiana.

Juan Cortés ´Duquende´, cantaor de ´raza´ i ´pellizco´, va néixer a Sabadell, en una família gitana. Duquende deixa volar la seva personal veu pels camins del millor flamenc. En les seves actuacions combina buleries, tangos, tarantas, soleás, fandangos i martinetes amb la dimensió d’un cantaor savi i madur, compromès amb el cante. Interpreta amb maestria sense renunciar a l’aportació personal profunda, de frescor i autenticitat. A la seva actuació vindrà acompanyada d´altres dues grans figures, el ´Niño Josele´ a la guitarra i ´El Piraña´ a la percussió.

Veu: Juan Cortés ´Duquende´
Guitarra: Juan José Heredia ´Niño Josele´
Percussió: Israel Suárez ´El Piraña´

La segona aposta de la nit és una altra figura del flamenc, el cantaor Antonio Suárez Salazar ´Guadiana´, que pertany a una de les més prestigioses famílies del flamenc: la saga cantaora extremenya dels Porrinaneix. Guadiana va nèixer a Badajoz l’any 1955. És un dels cantaors més sol.licitats per acompanyar al baile i està obert a noves experiències musicals, com ho demostra la seva participació a ´Chanson Flamenca´, projecte en el què un nodrit elenc de cantaors es presta a flamenquitzar la cançó francesa.

Veu: Antonio Suárez ´Guadiana´
Guitarra: Juan José Heredia ´Niño Josele´
Percussió: Israel Suárez ´El Piraña´

Lloc: Pati de la Seu del Districte de Nou Barris, c/ Doctor Pi i Molist, 133
Hora: 21.30h.
Preu: 14 €
Venda d’entrades a Servicaixa, tel. 902 33 22 11 i www.servicaixa.com

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies