Recta final de la Festa Major

La Cursa Popular inicia la jornada que es tancarà amb focs i música

La Cursa i Caminada Popular de Nou Barris celebren aquest any les seves 22ena i 4a edicions, respectivament. Amb un recorregut de 10kms pels carrers del districte, la cursa té sortida i arribada a la plaça Major del Districte. Es tracta de la cita més important del calendari anual d’activitats esportives a Nou Barris, i compta amb un altíssim nivell de participació popular i amb diferents recorreguts dissenyats per a esportistes de totes les edats, nivells i condició física.
Està previst que a les 12h del migdia el popular actor Ángel Pavlovsky faci el pregó de les Festes Majors que es va haver de suspendre la setmana pasada a causa de la pluja.
I dintre de les activitats infantils de la Festa Major de Nou Barris, la Festa al Parc destaca per la seva amplíssima programació d’activitats com espectacles, tallers infantils, propostes musicals i jocs de les més diverses característiques. Enguany la festa s’anomena ´El Parc del diàleg, junts en la diversitat´ i oferirà un matí d’activitats per al públic familiar al Parc Central.
A la tarda, un any més, el Pícnic de Blues ens permetrà gaudir de la millor música, els espais verds i el bon menjar, tot d’un cop. Delta Power Trio és el nou projecte de Joan Vinyals, amb Ignasi Zamora, David Gómez i Pol Borràs. Al costat de composicions pròpies dels membres del grup es treballen versions dels trios històrics que aquests músics admiren: Jimi Hendrix Experience, Stevie Ray Vaughan and Double Trouble, i versions d’Eric Clapton, The Rolling Stones, Bob Marley i un llarg etc. Pel que fa a Lazy Chickens, ens conviden a gaudir del jazz dels anys 40, el jive, el blues i el gospel, músiques plenes de ritme que van ser els ancestres del rock and roll. Dins el seu repertori trobarem temes de Fats Waller, Louis Jordan, Louis Armstrong… i una veu molt especial, la de Susana Sheiman. Per últim, Victor Uris Blues Quartet és una banda mallorquina composta per Víctor Uris (harmònica i veu), Balta Bordoy (guitarra), Toni Reynés (baix) i Pep Lluís García (bateria) que ofereix un repertori de temes clàssics de blues de músics com T-Bone Walker, Little Walter, Jimmy Rogers, Slim Harpo i Jimmy Reed, entre d´altres.
La Festa Major clourà a la nit amb el tradicional Castell de Focs, un espectacle de foc i música que acomiadarà la festa fins l´any vinent.

9.00h
22a Cursa i 4a Caminada Popular de Nou Barris
10 km pels carrers del districte, amb diferents categories perquè hi pugui participar tothom
Lliurament de premis de les categories d’adults el mateix dia en finalitzar la cursa
Lliurament de premis de les infantils el 12 de juny al Pati de la Seu del Districte, a les 18 h
Sortida i arribada a la pl. Major del Districte
www.canb.cat

10.00h
Mercat Medieval
Tot el dia
Pati de la Seu del Districte

11.00h
Festa al Parc
Fins a les 15 h
El Parc del Diàleg. Junts en la diversitat, un matí d’activitats per a públic familiar
Parc Central de Nou Barris

16.30h
Pícnic de Blues
Fins a les 21.30 h
Prepara’t un pícnic de tarda i vine a sentir el blues, durant tota la tarda degustarem els diferents concerts de blues en directe d’aquests grups: Delta Power Trio, Lazy Chickens + Susana Sheiman, Victor Uris Blues Quartet
Parc Central de Nou Barris

22.30h
Castell de Focs
Cloenda de la Festa Major amb espectacle de foc i música
Parc Central de Nou Barris

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies