Les obres del futur complex sociosanitari a la illa de Borbó comencen al juliol

En breu es coneixerà el nom de l’empresa que realitzarà la contrucció de la peça més important que es construirà en el solar

Al juliol començaran les obres de construcció del complex sociosanitari al solar on abans hi havien les antigues cotxeres d´autobusos de l´Avinguda de Borbó. Un edifici de 5 plantes i 13.000 metres quadrats, que inclou un CAP, un centre de diagnosi per a la imatge, atenció d´urgències, un espai de rehabilitació, un servei de salut mental per a adults i un hospital de dia.
Aquest complex sociosanitari serà la primera peça i la més important de les que es construiran a l´antiga illa de Cotxeres Borbó. Acollirà 6 centres de salut que donaran servei als veïns de Torre Llobeta, però també a la resta de la ciutat.
El projecte compta amb un pressupost global de 348 milions deuros. A hores d´ara s´estan analitzant els projectes de les diferents empreses que s´han presentat al concurs, que ha hagut de passar per la Unió Europea pel seu alt pressupost. En breu es coneixerà el nom de l´empresa guanyadora que s´encarregarà de les obres.
´S´han presentat 17 empreses, i el que sabem és que són empreses amb molta solvència, que han presentat uns projectes que han estat avaluats d´acord amb els requisits del concurs d´una manera molt positiva.- explica Carmen Andrés, Regidora de Nou Barris- Aquest equipament serà pioner a Catalunya i la data prevista d´inici dobres és la primera quinzena del mes de juliol.´
Es preveu que les obres finalitzin en dos anys i que l´equipament comenci a funcionar l´any 2010.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies