En marxa tres sales d’estudi nocturnes a Nou Barris

El cap de setmana previ a les PAU totes les sales d’estudi nocturnes s’obriran extraordinàriament

Des del passat 13 de maig l’oferta nocturna de sales d’estudi que l’Ajuntament de Barcelona ofereix als joves s’ha ampliat amb 10 sales d’estudi (tres més de les posades en marxa el curs passat), amb l’objectiu de reforçar, durant l’època de major demanda, l’oferta d’espais adequats per a la concentració i l’estudi. El seus horaris són de dilluns a dijous de 21 h a 1h de la matinada i obren també durant tot el cap de setmana previ a les proves d’accés a la universitat (divendres 6, dissabte 7 i diumenge 8 de juny).

A Nou Barris les sales d’estudi nocturnes són tres: la sala d’estudi de la Prosperitat (IES Sant Andreu, c/ Badosa, 10-14), la sala d’estudi Can Basté (Centre Cívic Can Basté, pg. Fabra i Puig, 274) i la sala d’estudi de les Roquetes (Biblioteca de les Roquetes, Via Favència, 288 B). Les dues primeres funcionen des del passat dia 13 de maig, però la de Roquetes començarà a funcionar a partir del 2 de juny, donat que la biblioteca es va inaugurar a finals del mes de maig.

El cap de setmana previ a les PAU totes les sales d’estudi nocturnes s’obriran extraordinàriament durant el dia: divendres 6 de juny de 21h a 1h, i dissabte 7 i diumenge 8 de juny de 10h a 1h de la matinada, complementant, si és el cas, l’horari de l’equipament.

El servei de les sales d’estudi nocturnes puntuals, que funciona a la ciutat des del 2002, forma part del programa Barcelona Bonanit que impulsa la Regidoria de Dones i Joventut.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies