L´humor absurd de la pel·lícula ´Spaceballs´ a Can Basté

La cinta de Mel Brooks fa una paròdia de films com ´La guerra de les galàxies´ o ´Star Trek´

El centre cívic Can Basté continua amb el seu cicle de cinema d´humor absurd aquest vespre, amb ´Spaceballs´, un film dirigit per Mel Brooks l´any 1987, com a paròdia de diverses pel·lícules, però sobretot prenent com a base ´La Guerra de les Galàxies´, ´Star Trek´, ´Alien´, ´El planeta dels simis´, ´El mac d´Oç´ i ´El pont sobre el riu Kwai´.
L´argument de la pel·lícula arrenca amb la fugida de la princesa Vespa (Daphne Zuniga) just abans de la seva boda amb el príncep Valium (JM J. Bullock), juntament amb el seu robot Dot Matrix (Lorene Yarnell) i una petita nau espacial. El seu pare, el rei Roland de Druidia (Dick Van Patten) ofereix una recompensa a qui trobi la seva filla. Lone Starr (Bill Pullman) i el seu ajudant Vomito Barf (John Candy) decidiran anar a buscar la princesa i la recompensa per resoldre els seus deutes amb el delinqüent Pizza el Hutt (Dom DeLuise). Però durant la seva fugida, la princesa Vespa és interceptada per la nau del malèfic Lord Casc Fosc (Rick Moranis) que treballa per a Scroop, el president del planeta Spaceballs (Mel Brooks), que ansia l´aire pur del planeta Druidia. Lone Starr, amb l´ajuda del mestre Iogurt (Mel Brooks), que li ensenyarà a utilitzar la suavitat, ha de rescatar la princesa i acabar amb els Spaceballs.

Cicle de cinema d´humor absurd: ´Space Balls´
Gratuït
21.30 h
Centre Cívic Can Basté
Passeig Fabra i Puig, 274
Tel. 93 420 66 51

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies