Dia de la Música a Nou Barris

El festival Noufolkbarris i concerts a la plaça de Harry Walker celebren la jornada

El 21 de juny és el dia escollit com a ´Dia Europeu de la Música´ i la millor manera de celebrar-ho és precisament amb música. Sense sortir de Nou Barris teniu dues opcions. D´una banda, i dins el programa de la festa major del Turó de la Peira, podeu participar en una nova edició del festival de músiques del món Noufolkbarris, que enguany se celebrarà a la plaça de les Basses (davant el Centre Cívic Les Basses). El festival, que començarà a les 20 h, compta amb les actuacions de Gadjo, Mama Africa, Zelig Zeljkovic Dub Orquestar i Por cajones o varios.
Mentrestant, a la Prosperitat, concretament a la plaça de Harry Walker se celebra tot un seguit de concerts sota el títol de ´El barri amb la festa´. Hi participaran prop de 110 músics, entre adults i nens, que pujaran a un escenari a l’aire lliure al llarg de tota la tarda. La festa està organitzada pel Districte de Nou Barris amb la col·laboració del Centre Cívic Zona Nord, el Centre Cívic Les Basses, el Casal de Barri Prosperitat, l’Ateneu Popular de Nou Barris, Capibola Blues i l’Escola Municipal de Música de Nou Barris.

La programació és la següent:
17 h: Grups de l’Escola Municipal de Música de Nou Barris
18.15 h: Sin Previo Aviso (rock)
19.15 h: Black Dollys (rock)
20.30 h: Set combos formats per diferents músics del barri

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies