Ruta nocturna a peu de Sant Cugat a Nou Barris

L´Arxiu Històric de Roquetes Nou Barris celebra els seus 25 anys de passejades per la serra de Collserola

L’Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris organitza aquest vespre una nova sortida dins el cicle ´Rutes per Collserola´. Es tracta d’una de les seves rutes nocturnes, una passejada molt entranyable per a l’Arxiu, doncs fa vint-i-cinc anys que trepitgen la serra de Collserola de nit. Enguany ho faran repetint una ruta feta l’any 2005, des de Sant Cugat a Nou Barris. Els interessats han de portar roba i sabates còmodes, sopar, beguda, llanterna i una armilla reflectant o similar. La sortida serà a les 21h i el lloc de trobada la plaça Llucmajor, davant del Parc de la Guineueta. L’activitat és gratuïta.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies