Concert sense alcohol per promoure l’oci saludable

12 Twelve, Lek Mun i Gentle Music Men posen la música a la jornada per reflexionar

L´Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) organitza per primera vegada aquest vespre a les 20.30h al centre cívic Les Basses, un concert de rock. La festa s´anomena ´De marxa 2008´ i serà una doble proposta per als joves i adolescents de la ciutat: música de qualitat creada pels propis joves i una nit de diversió sense haver de recórrer al consum d´alcohol. Al concert actuaran els grups 12 Twelve (a la imatge), Lek Mun i Gentle Music Men, tres formacions incipients de l´escena pop-rock espanyola que es troben en el seu millor moment creatiu. El concert serà totalment gratuït i amb entrada lliure fins que es completi l´aforament. Se serviran còctels sense alcohol gratuïts i es podran adquirir altres refrescos.

El concert ´De marxa 2008´ forma part del programa ´De marxa sense entrebancs´ una línia estratègica de l´Agència de Salut Pública de Barcelona per prevenir conductes de risc en adolescents i joves iniciada l´any 2002. Un dels objectius del programa, que té el finançament del ´Plan Nacional Sobre Drogas´, és oferir alternatives d´oci saludable a nois i noies de la ciutat. Entre les moltes activitats que desplega el ´De marxa sense entrebancs´ hi ha els tallers de begudes saludables, l´exposició ´Cannabis com ho vius?´, ´Febre del divendres nit´, o des de fa poc el ´De marxa… fent esport´. Des de l´Agència de Salut Pública es treballa per promoure entre els joves una consciència crítica davant de les drogues, i trencar la falsa relació que estableixen els nois i les noies entre diversió i consum d´alcohol i altres substàncies, que sovint apareixen envoltades de falses connotacions positives com ara ´diversió´, ´comunicació´, ´llibertat´, entre altres.


Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies