´Temblores´ al Campillo de la Virgen

Torre Baró acull aquesta nit un nou passi del cicle cinema a la fresca a la Zona Nord

Aquest estiu, els barris de la zona nord de Nou Barris compten amb una variada programació de cinema a la fresca que es pot visionar en pantalles situades a diferents punts dels tres barris. Avui és el torn de Torre Baró, on es projectarà ´Temblores´ (USA, 1989) de Ron Underwood. Dos perdedors estan decidits a deixar el petit poble on viuen i treballen, Perfección (Nevada), i iniciar una nova vida a la gran ciutat, però una sèrie d´estranyes morts els complicaran els plans. Ajudats per una jove sismòloga descobriran que hi ha alguna cosa estranya que amenaça en el desert…

´Temblores´
El passi començarà a les 22h al Campillo de la Vírgen (Torre Baró).
Director: Ron Underwood
Productor: S. S. Wilson i Brent Maddock
Guió: S. S. Wilson i Brent Maddock, segons l´argument de S. S. Wilson, B. Maddock i Ron Underwood
Intèrprets: Kevin Bacon (Valentine McKee), Fred Ward (Earl Bassett), Finn Carter (Rhonda LeBeck), Michael Gross (Burt Gummer), Reba McEntire (Heather Gummer), Tony Genaro (Miguel), Victor Wong (Walter Chang), Charlotte Stewart, Bobby Jacoby, Ariana Richards, Richard Marcus, Sunshine Parker…
USA 1989
93 min. Color.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies