La Diada de la Verge d´agost

Originàriament els pagesos celebraven la fi de la sega dels camps

El 15 d’agost s’anomena popularment el dia de la Mare de Déu d’agost. L’Esglèsia catòlica va fixar aquesta data per celebrar una de les festes dedicades a la Mare de Déu, l’Assumpció. En aquesta data es recorda la mort i la pujada en cos i ànima de Maria de Natzaret.
La festa coincideix per a molts en ple equador de l’estiu, és per això que molts pobles dels Països Catalans aprofiten per fer unes festes atraients per estiuejants i turistes. D’altra banda, el 15 d’agost és una data en què es celebren moltíssimes festes majors de pobles i viles. Això és així perquè tradicionalment aquesta era la data en què s´acabava la feina de la sega als camps.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies