Ponències de Lancelona

Sistemes operatius, disseny en PHP, robots i hacking entre molts d´altres temes

La trobada Lancelona continua. I entre les moltes propostes que ofereix, avui ens centrem en les seves ponències. Aquesta és la llista de propostes:

-Ponència de podcasting i web 2.0:
A càrrec de GUA, una associació sense ànim de lucre, que uneix a tots els usuaris de productes de la marca Apple de parla catalana. A Lancelona es realitza una ponència sobre podcasting i web 2.0 a partir de l´ús de diferents aplicacions de Macintosh.

– Xerrada-debat sobre sistemes operatius:
La finalitat d´aquesta activitat és veure la funcionalitat que ofereixen diferents sistemes operatius, tant lliures com comercialitzats, i resoldre els dubtes que el públic assistent tingui.
Aquesta ponència es coordina a través del col·lectiu Encuentros Sociales, que pretenen crear una comunitat d´usuaris que intercanvien els seus coneixements sobre les noves tecnologies encarades a diferents àmbits.

-Apple:
Xerrada introductoria a aquest sistema operatiu explicant amb exemples com funciona a més de realitzar un petit taller sobre podcasting. L´associació CampusMac s´encarrega d´aquesta ponència.

-Ponència de Branging:
El branding fa referència al procés de creació de valor de marca mitjançant l´administració estratègica del conjunt total d´elements que el composen. L´objectiu és mostrar com es pot fer més interessant per al públic una marca o imatge personal.

-D3 Fest:
La demoscene, demoescena o escena és un moviment artístic sense dogmes, ni organització centralitzada. És una forma d´expressió artística surgida de forma esporàdica a l´Europa dels vuitanta. BCNParty exposarà com es creen aquestes obres i ens en mostrarà algunes de pròpies.

-Ponència sobre Hacking:
El hacking es basa en l´art informàtic de construir i solucionar problemes que atenten contra la vulnerabilitat d´un sistema o aplicació. En aquesta ponència es pretén explicar les claus per a evitar que la seguritat del nostre ordinador sigui violada per agents externs. L´empresa Informática64 realitza la ponència bàsica sobre Hacking i un taller on aplicar els coneixements adquirits.

-Enterprise PHP:
Xerrada sobre el desenvolupament de la programació en PHP aplicada a diferents àmbits. El grup de programadors PHPBarcelona farà un show desenvolupant una aplicació en viu en 30 minuts. PHPBarcelona és una asociación sense ànimo de lucre de programadors PHP de l´àrea de Barcelona.

-Emprenedors digitals:
La ponència dona una visió de com Internet ha influït de forma transcendental en la forma d´emprendre un projecte, i com influeix això a tots aquells emprenedors, on la base, Internet,no és només un mitjà de comunicació i màrqueting, sinó un model base de negoci. També es parlarà de com la innovació és clau per a donar aquest pas, gràcies a que amb talent, tenacitat i capacitat es pot aconseguir crear grans projectes a nivell internacional. La ponència la realitzarà Toni Mascaró, fundador i director general de eMascaró Crossmedia. Col·laborador i impulsor de diferents projectes i iniciatives al voltant de la innovació, internet i el món emprenedor.

-Disseny 3D i creació de videojocs:
Tots aquells interessats en el disseny i la creació, poden gaudir d´una ponència de creació de videojocs i una altra de disseny 3D a càrrec d´Aula temàtica, una escola de creació i disseny que utilitzant sempre el suport informàtic, ens farà una petita demostració de com es realitzen aquests projectes.

-Aire comprimit: un nou vector energètic:
Air Car Factories és una empresa que es dedica al desenvolupament de tecnologies netes per a fer-les disponibles a l´usuari final. En la seva fase inicial està comercialitzant motos i bicicletes elèctriques i al mateix temps treballant en el seu gran projecte: l´imminent llançament d´un cotxe impulsat per aire comprimit. En la seva xerrada, el Sr. Miguel Celades Rex, fundador de Air Car Factories i expert en comunicació, màrqueting i en la introducció de nous projectes i productes en el mercat, els informarà sobre l´aire comprimit com nou vector energètic.

-Robòtica a Lancelona V. 1.0:
Els aficionats a la robòtica trobaran a Lancelona una ponència i exhibició de robots i microrobots, gracies a la col·laboració de CRA (Club de Robòtica Autònoma). Podreu aprendre com es desenvolupen aquests robots, el procés de disseny, creació i programació, a més podreu observar com funcionen i interactuen alguns d´ells.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies