Nit de blues i piromusical

El Parc Central de Nou Barris recupera els actes ajornats del darrer dia de Festa Major

La zona de l’aqüeducte del Parc Central de Nou Barris acull avui una jornada molt especial durant la qual podrem gaudir de dues activitats que formaven part de la jornada de cloenda de la Festa Major de Nou Barris i que van haver de ser anul.lades a causa de la pluja. Parlem, d´una banda, del concert de blues, que anirà a càrrec de The Acoustic Blues Company i Keep on Boogie. Una bona manera de passar una bona nit a la fresca en companyia de bona música.
The Acoustic Blues Company neix el 2005, amb l´objectiu d´interpretar i donar a conèixer el blues acústic. El projecte està encapçalat per Hernán Senra (Chino), Blas Picón i Ivan Kovacevic, encara que no té una formació fixa, a cada concert participen músics amb àmplia experiència i passió per aquest estil.
Keep on Boogie amb David Giorcelli Trío: David Giorcelli, apassionat del Boogie piano, acompanyat de Lluís Salvador i Reginald Vilardell a la bateria, interpreten al piano un repertori ple de Blues i del Boogie Woogie més potent, on hi trobarem temes clàssics i composicions pròpies.
I per finalitzar la nit, tindrem un magnífic espectacle piromusical que començarà a les 23.30h.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies