Darrers dies d´activitats infantils

La Zona Nord conclou el cicle ´Treu el nas´

Un dels problemes més grans per als pares i mares treballadors és on i amb qui deixar els seus nens durant la jornada laboral. Aquest problema l´han solventat en molts casos els diferents esplais i casals d´estiu. En altres casos, on els nens i nenes sí que poden estar amb els seus pares o mares, o amb els seus avis, també s´han pogut distreure amb la diversa programació d´activitats infantils repartides per tot el districte. Divendres va acabar un dels cicles més importants de Nou Barris, el del Prospebeach, que durant bona part del mes ha omplert la plaça d´Àngel Pestaña amb sorra i jocs típics de platja. I dijous acaba a la Zona Nord el cicle ´Treu el Nas´ que ha portat múltiples tallers als carrers de Ciutat Meridiana, Vallbona i Torre Baró. Si voleu aprofitar aquests darrers dies, recordeu quins són els tallers:

Dilluns: contes i animació. Parc infantil del Mercat de Ciutat Meridiana, 19 h
Dimarts: dibuix infantil i grafitti. Plaça de l’Aqüeducte, 17.30 i 18 h
Dimecres: tatuatges amb henna i circ. Plaça de l´Església de Ciutat Meridiana, 18 h ; jocs en xarxa. Casal de Barri de Torre Baró, de 17.30 a 19.30 h
Dijous: hip hop i funky. Plaça Verda, 19 h
Dijous: batucada. Pl. Primer de Maig de Vallbona, 17 h

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies