El camp de futbol del Brafa acull un Mundialito de 16 seleccions internacionals

El RCD Espanyol organitza el torneig Nostra Catalunya per a la integració dels nouvinguts

El camp de futbol del Brafa (c/Artesania, 75) acull avui l´nici del Mundialito Nostra Catalunya, una aposta del RCD Espanyol per la integració dels immigrants a través de l´esport. Futbolistes immigrants residents a Catalunya des de fa alguns anys competiran entre sí agrupats en un total de 16 equips, segons les seves nacionalitats. Els esportistes provenen de l´Amèrica Llatina (Xile, Equador, Brasil, Argentina, Mèxic, Uruguai, Perú, Bolívia, Colòmbia i Paraguai) i de l´Àfrica (Marroc, Ghana, Guinea Bissau, Nigèria, Guinea Ecuatorial i Camerun). El Nostra Catalunya té com a orígen un torneig que se celebrava a la dècada dels 70, amb equips representants de les províncies catalanes. Ara aquella idea s´ha adaptat per fer partícip a tothom de la voluntat de l´Espanyol de servir com a vehicle d´integració, com han fet en les últimes temporades amb la iniciativa de celebrar, durant els partits, un dia especial per invitar als col·lectius d´altres països.

El torneig està organitzat en 4 grups que jugaran una lligueta. En total, es disputaran 32 partits que tindran com a seu el camp del Brafa, però també tindran lloc al camp del Pau Negre (pg. Olímpic, 4), al del Sant Ildefons i la final al camp de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, on entrena habitualment el RCD Espanyol. El blanc-i-blau és el primer club català en organitzar un torneig d´aquestes característiques en el marc de la iniciativa ´L´Espanyol de tots´.

El calendari de partits d´avui al camp del Brafa és el següent:

10h. Mèxic – Uruguai
12h. Guinea Bissau – Nigèria
17h. Paraguai – Ghana
19h. Perú – Brasil

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies