Colors, esport i integració

Vuit seleccions juguen al camp de Brafa la fase prèvia del Torneig Nostra Catalunya

La gespa del camp de Brafa va omplir-se ahir dels colors de vuit seleccions de Sudamèrica i l´Àfrica. Els jugadors nouvinguts van participar a la fase prèvia del ´Torneig Nostra Catalunya´, organitzat pel RDC Espanyol. ´Més que una competició esportiva, és una manera de coneixe´ns entre nosaltres – explica l´Emor Villa, capità de la selecció de Mèxic – Aquí ens trobem, alhora que participem al torneig. Molts de nosaltres no ens coneixíem i ara, després de jugar al mateix equip hem fet grups d´amics´.
´Visc a Catalunya des dels 10 anys, jugo a futbol i sempre he volgut representar a la meva selecció, Guinea Bissau, però veig molt difícil tornar al meu país per la seva situació actual – explica l´Altair Malam, de la selecció de Guinea Bissau – Aquesta és una bona oportunitat per fer-ho, i a més ens podem reunir amb molts altres jugadors d´altres països´.
Mèxic, Uruguai, Guinea Bissau, Nigèria, Paraguai, Ghana, Perú i Brasil van ser les seleccions que es van enfrontar ahir al camp de Brafa. Els equips tornaran a enfrontar-se els dies 11 i 14 de setembre. Simultàniament, altres vuit seleccions (Colòmbia, Bolivia, Xile, Camerun, Guinea Equatorial, Marroc, Argentina i Equadror) s´enfronten al Camp Pau Negre. Els dos primers de cada grup jugaran els quarts de final el proper 21 de setembre.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies