Les obres del nou aparcament de la Guineueta ja prén forma

El pàrquing tindrà 4 plantes subterrànies amb 351 places, ja adjudicades

Els veïns de la Guineueta ja poden observar un gran forat al tram del passeig de Fabra i Puig entre el carrer de Vilalba dels Arcs i el Passeig de Valldaura. Són les obres del nou aparcament, que van començar al novembre. A l’altura del Parc Central s’ha hagut de desviar el trànsit per tal de construir aquest pàrquing, que tindrà 351 places repartides en quatre plantes subterrànies. D´aquestes hi ha una part de 3,20 metres d’amplada i una altres de 2,40 metres, a banda de cinc espais reservats, específicament, per a persones amb mobilitat reduïda. Totes les places estan ja adjudicades amb una concessió per a 50 anys. El preu de venda ha oscil·lat entre els 15.000 i els 18.000 euros.
L’Ajuntament construeix aquest aparcament a través de la seva promotora pública Pronoba i preveu enllestir l’obra a mitjans de l´any 2009. L’obra va ser adjudicada a la constructora Ferrovial Agroman per un import d’uns 5 milions d’euros. Aquest pressupost també inclou la reurbanització de la superfície, una vegada l’aparcament estigui acabat. El projecte determina que el carrer recuperi el seu aspecte anterior, però amb mobiliari urbà i il·luminació nous.
Durant tots els mesos que duri l’obra, el passeig de Fabra i Puig seguirà tallat en el tram en què travessa el passeig de Valldaura. El trànsit ja s’ha redireccionat convenientment.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies