El CCD Turó tindrà nou camp de futbol cap al 2011

El projecte inclou la construcció d´un aparcament soterrani i l´ampliació del recinte esportiu

Després de molts anys de reivindicacions, el CCD Turó de la Peira veu més a prop la remodelació del seu camp de futbol. Actualment, el seu terreny de joc compta amb múltiples deficiències, sobretot pel que fa a la seguretat dels jugadors: les bandes són molt estretes i els futbolistes topen amb les parets de roca o les baranes, cauen pedres des de la muntanya i les tanques estan rovellades. Els vestuaris tampoc tenen unes òptimes condicions. Tot això canviarà. En aquests moments es troba en procés de licitació un projecte mitjançant el qual aquest camp de futbol modest es convertirà en un de modèlic. El pla inclou un nou edifici d´uns 350 metres quadrats de sostre per als usuaris del camp de futbol, on s´instal.laran vestidors per a quatre equips, un altre per als àrbitres, dos magatzems, dos despatxos, una sala de reunions, una infermeria, una sala de manteniment, un bar i els lavabos. Amb la remodelació, el CCD Turó de la Peira augmentarà la seva superfície, afectant els límits del parc, tot i que en principi, no es perdrà zona verda, sinó una petita plaça de ciment.
Però una de les novetats és que sota el camp de futbol es construirà un pàrquing públic de 200 places, que ajudarà a pal.liar la falta d´estacionaments al barri. Una bona solució per a una zona on no és fàcil excavar pàrquings, per les condicions del subsòl i els problemes constructius dels edificis. Aquestes 200 places seran d´ús veïnal en règim de concessió per 50 anys.
La instal.lació tindrà una única planta subterrània amb una superfície total construïda de 5.000 metres quadrats i amb els accessos situats als carrers de Beret i de Travau.
Està previst que les obres puguin començar l´últim trimestre del 2009. Els treballs duraran entre 18 mesos i dos anys. És a dir, que al 2011 el CCD Turó podria estrenar el seu nou camp.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies