Jornades sobre llocs d´expressió a presons

L´Ateneu Popular de Nou Barris presenta el projecte de Teatrodentro-bcn

Teatrodentro-bcn és un projecte d’intervenció artística a presons sota dos eixos: l’educació no formal i la promoció cultural. Es defineix en tres àrees d’actuació: local, europea i llatinoamericana. El projecte local, a les presons de Quatre Camis i a Wad Ras, té com a objectiu general desenvolupar la intervenció en l’àmbit penitenciari a través de metodologies artístiques i visuals amb la finalitat de minimitzar el dany que la privació de la llibertat produeix a l’individu, afavorir el procés de reinserció i l’educació continuada i crear canals de comunicació entre presó i societat civil.
Aquest vespre Nou Barris acull una jornada per tractar d’aquest projecte. L´acte està organitzat per les entitats Asociación cultural Finmatun, Teatrodentro-Bcn i l´Ateneu Popular 9 Barris. El programa és el següent:

20 h: Projeccions de treballs produïts als tallers audiovisuals de les presons de Trinitat i Quatre Camins
21 h: Xerrada-taller: ´L’impacte de l’art dins la societat presa´. Amb Rita Stivala (Finmatun), Lorena Camaño (Finmatun), Thomas Louvat, coordinador de Teatrodentro-bcn, Noelia Robles, formadora de teatre, i Esperanza Simeone, psicòloga
23 h: Concerto amb Los Yalas
Durant tota la jornada: exposició de fotos realitzades per presos dels centres penitenciaris 4 Camins i Trinitat Vella

25 d’octubre
20 h
Gratuït
Ateneu Popular de Nou Barris
Portlligat, 11-15
Tel. 93 353 95 16

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies