L´Aplec de les Roquetes compleix 40 anys

El Parc de la Guineueta torna a ser avui el centre sardanista de Catalunya

Com cada any, el Parc de la Guineueta tornarà a acollir l´Aplec de les Roquetes, una de les trobades sardanistes més importatns de Catalunya. Al matí actuaran les cobles Principal de la Bisbal, Montgrins, Sant Jordi i Principal del Llobregat. Enguany l´aplec està d´aniversari: aquesta és la 40 edició. Per celebrar-ho, l´Agrupació Sardanista l’Ideal d’en Clavé de les Roquetes, organitzadors de l´event, ens convidaran a una ballada de conjunt amb 40 globus gegants. Al migdia, el servei de restaurant oferirà als que es quedin al Parc una paella d´arròs, botifarra amb guarnició i pastís d´aplec. Amb el café, es farà una audició de la Banda Simfònica de l´Agrupació Sardanista. I després, la dansa continua, amb 12 sardanes. Al vespre, quan ja serà fosc, el parc acollirà una bella imatge, ja tradicional a l´aplec: la ballada de conjunt de ´El Parc de la Guineu´, amb fanalets.
I pels que vulguin continuar la festa, el Palau de la Música acull el concert homenatge, a les 22h.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies