La Guàrdia Urbana clausura una gossera il·legal a Canyelles

Un grup de caçadors hi tenia tancats en pèsimes condicions un quinzena de gossos

La Guàrdia Urbana ha clausurat una gossera il·legal utilitzada per un grup de caçadors. Els agents van trobar al galliner d’una casa de la Carretera Alta de les Roquetes, a l´altura de Canyelles, 15 gossos tancats en gàbies i en pèsimes condicions higièniques. La Guàrdia Urbana havia detectat la presència dels animals en una inspecció dies abans. Aleshores van recomanar els responsables que traslladessin els gossos a una altra instal·lació en condicions adequades i amb permís per exercir com a gossera. Finalment dimarts passat, la Guàrdia Urbana i tècnics municipals van clausurar la gossera il·legal, i van obrir un expedient als propietaris dels animals. Els mateixos caçadors se’n van endur els seus gossos.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies