Neix a les Roquetes l´Associació d´Amics de la Fauna

L´entitat treballa per millorar la convivència entre els propietaris de mascotes i la resta de veïns

Ser propietari d’una mascota al barri de les Roquetes té els seus aventatges però també les seves dificultats. Uns 25 veïns del barri han decidit associar-se per millorar la relació entre els animals i la ciutat. Es tracta de l´Associació d´Amics de la Fauna de les Roquetes (AMFAR), nascuda fa un parell de mesos. ´La convivència entre els propietaris de mascotes i els que no en tenen fa que a vegades es produeixin petits enfrontaments – explica l´Àlex, un dels membres d´AMFAR – Perquè el barri sigui més net, hem de col·laborar i ser conscients que nosaltres, els propietaris dels gossos, tenim la responsabilitat´. ´Hem de començar per promoure el civisme – afirma la Sònia Ruiz, també d´AMFAR- Hem de conscienciar a la gent, per exemple, que recullin els excrements dels seus gossos. Sobre aquest tema, tenim un problema al barri: no tenim papereres dispensadores de bosses per recollir les deixalles dels gossos, ni tenim pipicans. Per això estem recollint signatures dels veïns per portar-les a l´Ajuntament´.

Des de fa uns dos mesos, els Amics de la Fauna de les Roquetes es reuneixen al local de l’associació de veïns. De moment escolten les idees i problemes que troben al barri. També hi ha espai per organitzar festes i trobades per donar-se a conèixer i sumar col·laboradors.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies