Solo Para Cortos

El festival omple de curtmetratges socials el cap de setmana de Nou Barris

Avui arrenca amb força el cinquè festival ´Solo Para Cortos´, un certamen dedicat als curtmetratges socials. Enguany els organitzadors, el Casal de Joves de Prosperitat i l’Associació pel Foment del Curtmetratge Social, han rebut uns 150 curtmetratges i documentals de curta durada. D’aquests, se n´han escollit 14 per a la secció oficial i 32 per optar al premi del públic. Els criteris de selecció han estat molt clars: ´Busquem sobretot els curts que porten una història, que tenen alguna cosa a dir sobre el món que ens envolta, més que una tècnica exquisita´ explica el Carlos, del Casal de Joves de la Prosperitat. Les projeccions tindran lloc durant tot el cap de setmana a l’Ateneu Popular de Nou Barris. Diumenge a partir de les 19,30h es donaran a conèixer els curts guanyadors de les diferents categories, segons el públic i el jurat, que compta amb experts com ara, Llorenç Soler, Martí Rom i Pere Joan Ventura.

A banda dels curts que es presenten a concurs, també hi ha espai per a altres seccions com la retrospectiva a la directora Helena Lumbreras, i les panoràmiques de diversos països llatinoamericans (Perú, Mèxic i Panamà) i europeus (Eslovènia i Itàlia). També la Biblioteca de les Roquetes acull avui la secció ´Stranger Festival´, una iniciativa europea dirigida i protagonitzada pels joves.

A continuació us oferim el programa del festival:

Avui divendres:

-Biblioteca de les Roquetes

19.30 Stranger Festival

-Ateneu Popular de Nou Barris:

19.00 Exhibició Documental 01
20.30 Panoràmica Perú-Mèxic-Panamà
22.45 Exhibició Documental 02
00.15 Exhibició Ficció 01

Dissabte 8 de novembre:

Ateneu Popular de Nou Barris

18.30 Panoràmica Itàlia-Eslovènia
20.15 Exhibició Ficció 02
22.00 Exhibició Ficció 03
23.30 Secció Oficial Documental 01
00.45 Secció Oficial Opera Prima

Diumenge 9 de novembre:

Ateneu Popular de Nou Barris

17.15 Secció Oficial Documental 02
18.00 Secció Oficial Ficció
19.30 Lliurament de premis
20.30 Cloenda

Més informació a www.soloparacortos.org

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies