The King Revelers a l´Ateneu Popular

Blues ple de sentiment i ritme per ballar a les Nits de Capibola

Les Nits de Capibola ens presenta avui a ´The King Revelers´. Escoltant-los es diria que han nascut en ple Chicago o al Texas més profund, tot i així aquesta banda enamorada del Rhythm’n’Blues, del Rock’n’Roll dels anys 50 i dels The Fabulous Thunderbirds, sorgeixen de Catalunya a principis d’aquest segle. Del blues agafen el seu costat alegre, per convertir la seva música en una ocasió perquè el seu públic s’ho passi d’allò més bé i que balli i balli.
S’atreveixen tant amb versions convenientment adaptades al seu personal estil de clàssics del blues com Muddy Waters, Jimmy Rogers, Little Walter o Sonny Boy Williamson, com es marquen temes propis amb el seu segell característic. S’enorgulleixen de comptar amb Agustí Mas, un dels millors guitarristes que ha donat Catalunya, que juntament amb la veu de ´Hoochie Coochie´ Sònia, l’harmònica de Lluís Souto, el baix de Sergi Barahona i la bateria d’Oriol Planells, formen aquesta contundent formació de pur sentiment i ritme.

Hora: 23 h
Preu: 4€
Ateneu Popular de Nou Barris
c/Portlligat, 11-15
Tel. 93 353 95 16

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies