En Pau contra l´atac dels marcians

El Casal Ton i Guida és envaït per les titelles de la companyia Filidrap

L´Associació Titellaire de les Roquetes porta de nou el món màgic dels ninots de drap al Casal Ton i Guida, amb l´espectacle de titelles ´Pau i els marcians´ de la companyia de titelles Filidrap. Un espectacle infantil de titelles de tija i fils que d’una manera divertida, visual i plena de cançons, encoratja als nens i joves a fer front als reptes que han d’afrontar en el seu procés de creixement.

L´obra gira entorn en Pau, un jove caçador de feres extraterrestres, que ha estat l’escollit per fer front a la recent invasió de marcians que amenaça al seu poble. El viatge que emprendrà com a heroi caça marcians li ensenyarà que les coses no sempre son tan terribles com semblen…

Espectacle de titelles: ´Pau i els marcians´
A càrrec de:companyia de titelles Filidrap
Organitza: Associació Titellaire de les Roquetes
Hora: 18h
Lloc: Centre Ton i Guida
c/Romaní, 6
Tel. 93 354 87 21

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies