20è Aniversari de ´Tumbando Motos´

Una nit de concerts en honor al programa de Ràdio Linia IV

Per Ràdio Linia IV han passat multitud de persones i personatges que han deixat d´una manera o d´una altra la seva empremta, la seva llavor. Gent que, de manera anònima en la seva gran majoria, han anat retratant l´evolució dels nostres barris i dels seus habitants a través del poder de les seves paraules, mitjançant programes de tota mena. Persones que després de tant temps segueixen vinculades en els moviments socials i culturals que ens envolten. La festa de celebració del 20è Aniversari de programa radiofònic ´Tumbando Motos´ servirà també com a petit homenatge per a tots o totes que van formar part tant de ´Farigola´ com d´ ´Ágora´, per haver posat en el seu moment els fonaments de l´actual programa. Després de tants anys, Ràdio Linia IV segueix reclamant una ´veritable llibertat d´emissió´. L´emissora segueix mostrant-nos la veritable cara del carrer, donant un arma i una eina a tots aquells que no tenen veu.

20è Aniversari ´Tumbando Motos´
Dissabte a partir de les 22:00h.
Concert amb:
Carmen 113
¡Sorprendente!
Stoy ke Trino
Preu: 4euros
Ateneu Popular Nou Barris
Portlligat s/n

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies