Futbol en un camp provisional a Ciutat Meridiana

El club està a l´espera que acabin les obres a les seves antigues instal·lacions

Els futbolistes de Ciutat Meridiana estan a l´espera de poder gaudir d´un nou camp renovat, que deixarà enrera les seves antigues isntal·lacions, al peu d´un dels aqüeductes de la zona. Però mentre duren les obres la pilota no deixa de rodar. I ho fa en un camp de futbol provisional. Aquesta temporada els futbolistes del club entrenen i juguen al camp de futbol del Torrent del Bosc. Aquesta instal·lació s’ha construït expressament per acollir les activitats que es feien al camp de futbol Meridiana.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies