L´antiga escola d´Hermenegildo Giner de los Ríos acollirà un nou servei per a la infància

L´Ajuntament prepara la redacció del projecte que rehabilitarà l´espai que actualment ocupa l´esplai Tronada

Els veïns més antics de Can Peguera conserven grans records de l’antiga escola Hermenegildo Giner de los Ríos, un dels 11 centres que es va crear durant la República. Amb el franquisme l’escola va perdre els seus principis renovadors i amb els anys, l’edifici va quedar en desús. Però gràcies a l’empenta dels veïns, el centre va recuperant la vida. Una part de l’antiga escola és ara el casal de barri Cosa Nostra i la resta de l’espai aviat serà rehabilitat. ´Ja vam rehabilitar una part de l´escola durant la legislatura pasada .- explica Carme Andrés, regidora del districte de Nou Barris – Ara és un casal de barri gestionat per les entitats de l’entorn. Aviat començarà la redacció del projecte de rehabilitació de la segona part que actualment està ocupada pel casal infantil Tronada i ho volem rehabilitar com a servei per a la infància per als barris del Turó de la Peira, Can Peguera i una part de la Guineueta’.
Mentre s’elabora el projecte, Districte de Nou Barris ha acondicionat l’espai que utilitza l’esplai infantil Tronada, a l’espera de la remodelació definitiva.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies