La màgia de convertir deixalles en joguines i titelles

Les escoles participen aquest matí en un acte emmarcat en la campanya ´Nadal sostenible i solidari´

La millor joguina per a un nen no és sempre la més cara. Tot el contrari, moltes vegades els més petits es queden amb l´envoltori, una caixa que pot ser un castell, un cotxe o una cova encantada. El més important és la imaginació. I amb imaginació es pot construir joguines amb qualsevol cosa. Això és el que aprendran els petits que participin aquest matí al taller de joguines i titelles reciclats que organitza l´Eix Maragall a la Plaça de la Torre Llobeta. Els monitors mostraran als escolars com fer jocs nous a partir de deixalles. Aquesta activitat es du a terme en el marc de la programació ´Nadal sostenible i solidari´.

Taller de joguines i titelles reciclats, a partir de deixalles
Lloc: Plaça Torre Llobeta
Gratuït

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies