Alex Guitar porta la seva veu de blues rural al Casal de Barri de la Prosperitat

El músic participa en una nova sessió de les Nits de Capibola Blues

El Casal de Barri de la Prosperitat torna a convertir-se per una nit en un club de blues de la mà i la guitarra d´Alex Guitar, en un nou cicle de Capibola Blues. Alex Guitar va donar forma a un dels projectes més interessants a Espanya, els Algesires Blues Express l´any 1984, amb el que va recòrrer bona part dels clubs de blues i jazz espanyols. Per aquella època, entre moltes altres coses, Alex Guitar també va col·laborar amb la mítica banda Caledònia Blues Band en els seus primers temps, a més de treballar amb la banda anglesa Short Fuse.

Alex mostra tot el seu geni no només amb la guitarra de pal, sinó també amb les resofòniques, té un envejable maneig del slide, i a més compta amb una veu característica del blues rural, cosa no gaire habitual a l´escena espanyola.

Concert d’Alex Guitar, dins el cicle ´Nits de Capibola Blues´
Lloc: Casal de Barri Prosperitat
Pl. Angel Pestaña, s/n
Hora: 23 h
Entrada: 2 € Tel. 93 353 86 44

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies