Els Reis Mags arriben a Nou Barris

La Cavalcada s´iniciarà aquest vespre a la confluència entre la Via Júlia amb Via Favència

S’apropa la festa dels Reis i, com cada any, Ses Majestats arriben avui a Barcelona carregats de regals, amor i bons desitjos per a tothom. El districte de Nou Barris es prepara per rebre’ls amb una gran festa a la Seu del Districte abans de la popular Cavalcada. Els Reis Mags arribaran primer en tren a l´estació de Torre Baró – Ciutat Meridiana i a les 18.15 es desplaçaran fins la plaça Major de Nou Barris on s´adreçaran a tots els nens i nenes del districte i rebran el pa, la sal i la clau màgica que obre totes les portes.

El programa de la jornada és el següent:
17.30 h: Arribada dels Reis Mags a l´estació de Torre Baró – Ciutat Meridiana
18.15 h: Rebuda del Reis a la plaça Major de Nou Barris
19 h: Inici de la Cavalcada a Via Júlia-Via Favència.
El recorregut serà: Via Favència, Via Júlia, Pl. Llucmajor, Pg. Verdum, Pi i Molist, Pl. Virrei Amat, Pg. Fabra i Puig fins Meridiana.

Enguany, la Cavalcada compta amb la participació de les següents entitats: Banda Simfònica les Roquetes, Societat Coral l´Ideal d´en Clavé, Centre Cultural García Lorca, Agrupació Sardanista l´Ideal d´en Clavé, Vocalía de Joves, AVV Turó de la Peira, CCAA Manuel de Falla, Grup Muntanyés, Esplai Guineueta, Esplai Tronada, A.E. Sagarmatha, Secció Esportiva Sta. Eulàlia (SESE), Assoc. Porta Cultural, Happy Day, AVV Roquetes-Peña El Humor, Hdad. Rociera ´Los Romeros´, Assoc. Concesionaris Mercat de la Mercé, Assoc. ´La Indomable´.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies