Torre Baró es transforma

Regesa construeix més de 300 habitatges en cinc illes que definiran el nou centre del barri

Torre Baró encara la seva transformació més important. Ja han començat les obres dels més de 300 pisos de protecció oficial que convertiran la zona de la plaça dels Eucaliptus en el nou centre del barri. L’objectiu és que molts dels veïns que a hores d’ara viuen a la part alta en terreny de zona verda o parc de Collserola es traslladin als nous blocs. En total, es construeixen 5 illes que comptaran amb places interiors i zones verdes. Aquestes promocions vénen acompanyades d’una actuació urbanística de més de 21.000 metres quadrats. El futur nou centre de Torre Baró és una zona envoltada d’equipaments com l’ambulatori, l’IES Picasso, la Renfe i el metro lleuger, i la nova biblioteca de la Zona Nord.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies