Eureka

Titelles de gran format a la zona nord

Dins el cicle Expressions del Centre Cívic Zona Nord, la companyia El Cau de l’Unicorn presenta l’espectacle ´Eureka´, a base de titelles de gran format amb llum negra. La història narra com la Tina, mentre és al laboratori del seu avi, escolta un missatge del futur: ´L’ésser més gran que us hagueu pogut mai imaginar, és en perill i us necessita!!´. La Tina vol ajudar-lo, però en el seu viatge ha de cercar aquest ésser tan gran sense saber qui és…

Eureka
18 h
Centre Cívic Zona Nord
Av. Rasos de Peguera, 25
Tel. 93 276 99 50

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies