Afortunats a l´espera d´un pis a la Via Favència

Una trenteta de joves s´agrupa en internet per demanar informació sobre els habitatges protegits sortejats fa giarebé dos anys

Ser agraciat amb un pis de protecció oficial en un sorteig no és sinònim d’anar-hi a viure immediatament. Aquest és el cas d’un grup de joves que des de febrer del 2007 esperen poder emancipar-se. Van ser els afortunats del sorteig, van triar una promoció, però des de llavors es troben a l’espera. Segons el joves, reben molt poca informació d’Adigsa, l’empresa responsable de les adjudicacions. És per això que molts d’ells han decidit agrupar-se per internet. Fins ara només són companys de grup al Facebook, però esperen ser veïns aviat. Són una trentena dels 70 joves que des de fa gairebé dos anys esperen poder accedir a un pis de lloguer en règim de protecció oficial a la Via Favència. En Juan Carlos, un dels joves afectats, ha citat a través d´internet la resta dels companys del grup internauta davant la porta dels seus futurs habitatges. ´Ens hem conegut avui per primer cop, que està bé, sobretot per això, perque fem teràpia de grup, perque tots tenim el mateix problema: no poder entrar als nostres pisos, que ja portem dos anys esperant. – explica en Juan Carlos García, uns dels joves afectats – Estic pagant un lloguer, el meu company de pis ha marxat perquè sabia que m´havia tocat un pis i ara estic pagant tot el lloguer jo tot sol, perquè clar no puc ficar a ningú al meu pis perquè no sé si serà per dos mesos, per tres mesos o per un any´. La Laura Aguilera, una altra jove afectada ens comenta: ´Em va tocar un pis de protecció oficial, aquí a la Via Favència amb el carrer de Viladrosa i després d´haver estat esperant casi dos anys des que ens diguessin que ens ha tocat un pis, doncs encara no sabem ben bé la data d´entrega. La incertesa també et produeix una certa ansietat i crec que és necessari que estiguessim ben informats i que ens donessin alguna informació sobre els nostres pisos, que al cap i a la fi és on viurem durant 5 anys i necessitem saber coses.´
Segons Adigsa la promoció d´habitatges de la Via Favència ja està pràcticament acabada i només s´han de donar d´alta els serveis. L´empresa pública afirma que en breu els joves afortunats rebran una carta per poder visitar els pisos abans de l´adjudicació definitiva.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies