Telefònica vol instal·lar una nova antena legal a Prosperitat

L´Associació de Veïns demana la retirada de l´estructura que torna a coronar les oficines del carrer de Boada

Només és una estructura metàl·lica però ja genera molts maldecaps als veïns del barri de la Prosperitat. Al desembre, després de 5 anys de protestes veïnals, Telefónica va retirar la seva antena de telefonia il·legal situada al carrer de Boada. Però ara la història torna a repetir-se. Els veïns veuen com la companyia ha començat a instal·lar una nova antena que, segons diuen, és del tot innecessària. És per això que l´Assocaició de Veïns de la Prosperitat demana la retirada de l´estructura. Els veïns no estan disposats a conviure amb les molèsties i conseqüències que, segons diuen, comporta tenir una antena de telefonia tan a prop de casa seva. ´L´antena no és necessària. Això ho sabem per experiència. Quan es va treure l´anterior antena hi va haver algun problema de cobertura, però aquests problemes de cobertura es poden solucionar perfectament sense instal·lar un altre aparell d´aquestes dimensions i potència – afirma en Josep Ferrándiz, vicepresident de l´AV de la Prosperitat – No som un poble, nosaltres no estem perduts a la muntanya, hi ha altres mitjans de comunicació i la falta de cobertura no és un problema greu. El que demanem des de l´Associació de Veïns és que no hi hagin antenes en llocs habitables i que es possin en altres edificis a fora de les ciutats´.
L´Associació de Veïns ha presentat al·legacions contra la nova antena però han estat desestimades. Tot i que les ordenances municipals no recullen aquest model d´antena, un acord entre les operadores i les administracions catalanes permetria la instal·lació de l´aparell. De moment, l´antena encara no ha arribat però els veïns de la Prosperitat no abaixen la guàrdia.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies