La gata de Richard Brooks damunt la teulada de Torre Llobeta

El centre cívic ofereix un videofòrum sobre el film protagonitzat per Elizabeth Taylor i Paul Newman

El centre cívic Torre Llobeta ens projecta avui el film de Richard Brooks ´La gata sobre el tejado de zinc´, protagonitzada per Elizabeth Taylor i el desaparegut Paul Newman. Un videofòrum on els assistents podran comentar l´argument i alguns dels secrets de la pel·lícula. La imminent mort de l´ancià patriarca d´una acomodada família del sud provoca una commoció entre els seus successors, davant els quals s´obren les infinites possibilitats de disposar de la fortuna familiar. Els seus dos fills, Brick -submís i ple de indecisions- i Gooper -ambiciós i oportunista- s´enfronten violentament per arribar a la supremacia. Brick, incapaç d´enfrontar-se a les responsabilitats de la nova situació, busca refugi en l´alcohol. Però Maggie, la seva esposa, no està disposada a contemplar impassible la destrucció de Brick.

Videofòrum: ´La gata sobre el tejado de zinc´
Richard Brooks. 1958. EUA
17h
Centre Cívic Torre Llobeta
Santa Fe, 2 bis
Tel. 93 358 56 14

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies