Art i Rock a la Zona Nord

El centre cívic inaugura una exposició al ritme del grup Nöud

Nöud és una banda de rock formada a mitjans dels anys noranta. Després d´alguns canvis a la formació, la banda se centra ara en intentar definir millor el seu estil musical, allunyant-se del pop-rock, per apropar-se al rock-hard rock. En aquests anys han enregistrat diverses maquetes (´Diosa fortuna´, ´Ver más allá´, ´Condenados´, ´El Círculo´ i ´Enigma´) i han tocat per tota la geografia catalana. Actualment, Nöud acaba de donar vida al seu primer disc, enregistrat a Barcelona i mesclat als estudis Panda de Buenos Aires, a l´Argentina. Els membres de Nöud ens mostraran aquesta nit les seves cançons al centre cívic Zona Nord, en el marc de la inauguració de l´exposició ´Arte y Rock´. Els djs de la zona nord també volen afegir-se al a festa, amb una sessió per convidar-nos a tots a ballar mentre comença el concert.
Aquest és el programa del dia:

Concert i inauguració de l’exposició ´Arte y rock´
19 h: inauguració de l’exposició i sessió de rock a càrrec de joves dj’s de la zona nord 21 h: concert de Nöud, presentant-nos el seu primer disc

Lloc:Centre Cívic Zona Nord
Av. Rasos de Peguera, 25
Tel. 93 276 99 50

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies