´Unidos por el flow´ ja té el seu llibre i documental en DVD

El projecte social conjunt de Latin Kings, Ñetas i altres joves trenca mites i apropa cultures a Roquetes

Ni Latins Kings ni Ñetas, sinó que representants de les dues associacions s´han donat a conèixer amb una mateixa etiqueta: ‘Unidos por el Flow’. Els joves han presentat el seu treball conjunt en forma de llibre i DVD. El documental ‘Unidos por el Flow’ mostra el procés educatiu i social que s’ha dut a terme a Nou Barris, concretament a Roquetes, en els darrers 3 anys. Més de 70 joves del barri han treballat dins el projecte per trencar molts mites i convertir-se en un exemple per a altres joves llatins o no. ´El llibre recull tota l´experiència social, és un llibre que explica des de l´inici del projecte fa uns tres anys i tot el desenvolupament educatiu social i de convivència- afirma la Patu Antunes, coordinadora del llibre i DVD ‘Unidos por el Flow’- El llibre parla de qui és qui dins el projecte, entra una mica més a fons a la història dels nois i noies. És una història d´immigració, de canvi… i també d´art, ja que és un llibre sobre música, sobre hip-hop’. El llibre – DVD ‘Unidos por el Flow’ se suma al disc que ja va sortir al mercat fa dos mesos i que duu el mateix nom.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies