Cançons populars i poesia visual amb titelles

La companyia Teatre Dejavu aposta per la multiculturalitat i la integració

Avui és un dia familiar a l´Ateneu Popular de Nou Barris, que ens ofereix una sessió matinal de titelles, a càrrec de la companyia Teatre Dejavu, que presenta ´Tarara´, un espectacle inspirat en el poema de Federico García Lorca. ´Tarara´ és la veu de la memòria que conta i canta cançons populars a través del món poètic i visual de les titelles. ´Tarara´ es crea a partir de cançons folklòriques conegudes pels nens. És un espectacle pluricultural on la música, la poesia i la imatge van juntes per captivar als més petits des de les seves experiències més properes: el joc i la tirallonga. La selecció de les cançons és una aposta per la integració de cultures a través de la inclusió de llengües com són el català, el castellà, el gallec i I´euskera. I de ritmes popular del món que permeten despertar la curiositat, I´intercanvi i el coneixement a través de la música.

La companyia Teatre Dejavu va néixer I´any 2004 en el Festival Internacional de Teatre Visual i Titelles de Barcelona, on va estrenar I´espectacle de cabaret de nines Pin Ups. Des de la seva creació Dejavu ha col·laborat en la creació d´espectacles de titelles, teatre de carrer i circ amb altres companyies de Barcelona. ´Tarara´, el seu nou espectacle, neix el 2008, continuant la seva filosofia de treball en la que el joc, la imatge i I´objecte es barregen per crear una dramatúrgia visual. La companyia aposta per la música i els contes per nens en un espectacle senzill, la potencia del qual recau en la memòria i el compartir a través de cançons i tirallongues la herència afectiva que creix a cada generació.

Teatre Dejavu presenta: ´La tarara´
Hora: 12h
Entrada: 3 €

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies